Algemene informatie

Adres

Edisonstraat 27, 4004 JL Tiel, Nederland

Tel

+31 344 676767

E-mail

info@zijlstra.nl

Overig

Btw-nummer: 800412552B01

K.v.K.: 11.024.227

 • Openingstijden

  De showroom van Zijlstra is voor detaillisten uitsluitend op afspraak te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Neemt u voor het maken van een afspraak contact op met uw vertegenwoordiger of bel met +31 344-676767. U bent van harte welkom!

 • Let op!

  Zijlstra levert uitsluitend aan de detailhandel. E-mail van particulieren aan Zijlstra B.V. wordt niet behandeld. Tevens is de showroom van Zijlstra niet geopend voor particulieren. Wilt u als particulier toch het complete assortiment van Zijlstra zien? Neemt u dan contact op met uw meubelspeciaalzaak. Zij kunnen u dan begeleiden bij de afspraak bij Zijlstra.

 • Verkoop

  De afdeling Verkoop is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Ook kunt u e-mailen naar: orders@zijlstra.nl

 • Service

  Servicemeldingen kunnen telefonisch, per fax of per e-mail doorgeven worden. Wanneer u een servicemelding heeft verzoeken wij u vriendelijk deze te faxen naar nummer +31 344-676700 of te mailen naar orders@zijlstra.nl

  Servicemeldingen dienen te allen tijde te worden voorzien van een Zijlstra ordernummer en een Zijlstra pakbon en/of factuurnummer. Uiteraard dient u in uw servicemelding aan te geven om welk artikelnummer het gaat. Zonder deze gegevens kunnen wij uw servicemelding niet in behandeling nemen.

  Zijlstra zal ernaar streven u na ontvangst zo spoedig mogelijk te berichten over de afhandeling van uw servicemelding.

  Wanneer u als consument klachten of vragen heeft over één van de producten van Zijlstra dient u contact op te nemen met de detaillist. Servicemeldingen van particulieren kunnen wij niet in behandeling nemen.

Stuur ons een bericht

error: Content is protected !!